Panelmanager gezocht!

WANNEER ?
28/12/2016 - 08:30
LOCATIE

Universitaire campus in Diepenbeek 

Panelmanager gezocht!

 

VACATURE: Community manager zorgproeftuin Happy Aging - LifeTechValley

 

Happy Aging – LifeTechValley

LifeTechValley vzw wil vanuit de Euregio, bouwen aan een internationaal ecosysteem van stakeholders, om gebruiksgerichte innovaties in happy & healthy aging (preventie, geïntegreerde zorg, welzijn)  te versnellen en zo bij te dragen tot meer bedrijvigheid en kwaliteitsvolle zorg. Een belangrijk aspect binnen dit ecosysteem is de zorgproeftuin waar we effectief samen met de eindgebruikers (in co-creatie) innovaties gaan ontwikkelen. Innovaties die getest kunnen worden door toekomstige gebruikers en aangepast en verfijnd worden aan de noden van de gebruikers, zullen gemakkelijker aangenomen en geïmplementeerd worden.

Om de toekomstige proeftuinprojecten te kunnen begeleiden hebben we nood aan een community manager. Meer info: www.happyaging.be

Het takenpakket van de community manager bestaat uit:

 • Rekrutering, begeleiding en opvolging van eindgebruikers. Dit betekent dat je samen met het team bekijkt welk type gebruikersprofielen noodzakelijk zijn, en in functie daarvan een communicatiecampagne opzet om nieuwe eindgebruikers enthousiast te maken voor het project. Je staat in voor de dagdagelijkse communicatie (online en offline) met die gebruikers, je begeleidt hen in hun deelname aan de projectactiviteiten en beantwoordt waar nodig op hun vragen en/of bezorgdheden. Je treedt op als eerste aanspreekpunt voor de eindgebruikers.
 • Uitbouwen en onderhouden van de database van eindgebruikers.
 • Begeleiding van eindgebruikers tijdens de verschillende proeftuinprojecten. Je treedt op als tussenpersoon tussen de eindgebruikers en projectpartners (bedrijven, onderzoekers,…).
 • Ondersteuning bieden bij organisatie  van activiteiten en events met eindgebruikers.
 • In kader van proeftuinprojecten stel je gerichte vragenlijsten op in samenspraak met het team, bevraag je de eindgebruikers en analyseer je de data; je voert co-creatie sessies/focusgroepen uit  en analyseert de data.

Profiel communitymanager:

 • Bachelor maatschappelijk werk, bachelor verpleegkunde of aanverwant
 • Minstens 5 jaar ervaring
 • Communicatieve vaardigheden, sociale ingesteldheid, teamspeler, voldoende assertief, diplomatisch, flexibel en zelfstandig
 • Kennis van MS office pakket
 • Ervaring met sociale media
 • Interesse in projectwerking
 • Ervaring en kennis van het zorglandschap is een pluspunt

Aanbod

We bieden een voltijdse aanstelling van 1 jaar in een dynamisch team aan met een mogelijkheid tot verlenging mits positieve evaluatie. De kantoren van LifeTechValley zijn gevestigd te BioVille, de health & care incubator op de Universitaire campus in Diepenbeek (www.bioville.be).

Selectieprocedure

Voorselectie op basis van motivatiebrief en cv. Selectiegesprek(ken) en uitwerking van een casus voor geselecteerde kandidaten.

Kandidaatstelling

Je kan solliciteren door cv en motivatiebrief te sturen naar info@happyaging.be en dit tot en met 8 december 2016.

Bijkomende inlichtingen

Voor meer informatie i.v.m. takenpakket kan je terecht bij Katherine Nelissen: 011 286903 of katherine.nelissen@happyaging.be

 

http://www.happyaging.be/nl/nieuws/vacature